Wat kost een kraam?

Een kraam heeft bij ons, ongeacht de beurs of het evenement altijd 125 euro per dag per standplaats. Indien u een EARLY BIRD ticket heeft, betaald u binnen 1 week na bekendmaking van de datum van de beurs maar 100 euro! LET OP! Dit is voor de eerste 25 aanmeldingen dus wees er snel bij want op=op! Wilt u meer ruimte, dan kunt u in het menu bij het vast leggen van uw kraam, kiezen voor 2 of meer kramen.

Kan ik ook 2 dagen staan?

Vooralsnog organiseerd Lotus Kracht alleen 1 dags evenementen / beurzen.

Wanneer moet ik mijn kraam opbouwen?

De kraam mag u altijd opbouwen in de ochtend. Afhankelijk van de beurs of het evenement waarvoor u een kraam huurt, zult u hierover geinformeerd worden. Hetzij telefonisch, hetzij via e-mail.

Kan ik stoelen huren?

U dient zelf een stoel mee te nemen. Op sommige locaties is het mogelijk om stoelen te huren. Dit zal dan altijd aangegeven worden onder het kopje van het evenement of de beurs.

Hoe boek ik een kraam?

Wij willen een andere manier aanbieden van kraam huur. Bij alle verhuurders is er een contact formulier, wij willen u direct de kraam bieden en de gelegenheid geven deze direct vast te leggen. Daarna zal er binnen 2 werkdagen contact opgenomen worden met u om de details te bespreken, na het verzenden van de definitieve reservering via e-mail.

Wat mag ik wel of niet verkopen?

In principe mag u alles verkopen, eten en drinken dienen ten alle tijden overlegd te worden met ons. Op sommige locaties is dit namelijk niet toegestaan i.v.m vergunningen.

Kan ik een stroom punt toevoegen?

Ja dit kan, als u stroom nodig heeft kunt u dit in het menu aangeven. De kosten hiervan zijn 35 euro per stroompunt.

Zie je je vraag hier niet tussen staan?

Stuur ons dan een bericht via deze knop dan nemen wij z.s.m contact met je op!