Rating: 4.1428571428571 sterren
7 stemmen

Ongelooflijk groots en leuk aangepakt afgelopen zondag! Op het hoogtepunt van de dag zag het er FANTASTISCH uit!

Door de extreme hitte, zijn veel standhouders vroeger gestopt. Dit vinden wij heel jammer, want dan gaat het als een domino effect en gaan er meerdere opruimen.

Aan ALLE standhouders: Hou rekening met elkaar! Als jij op gaat ruimen, nog voor het hitte protocol in gang ging welke rond 3 uur s'middags is afgeroepen door Ibiza Goes Events, benadeel je niet alleen jezelf maar zeker ook je mede standhouders als ook de organisatie!

Wij vinden dat Charlotte en haar mensen het hele gebeuren enorm goed, liefdevol en correct hebben aangepakt! Hadden ze mensen moeten laten neervallen? Hadden ze voor "doorgaan tot het bittere eind" moeten kiezen terwijl de LOCATIE zelf geen hitteprotocol afriep? Nee hoor, wij zijn bij een volgende editie gewoon weer aanwezig want wij hebben gezien wat Ibiza Goes Events heeft bewerkstelligd, onder deze extreme omstandigheden! Chapeau!

Liefs, Angelique en Fred

Lieve Charlotte, Angela en de mannen die in paarse shirts liepen: DANK!

Door jullie beslissing om alles af te lassen denk ik dat jullie enorm veel ellende bespaard is gebleven!

De hectiek in de ochtend met de kramen en grondplaatsen:

VOOR de markt open ging, draaiden we met z'n allen! Jullie hebben het boeltje mooi gered!

En dat er geen mensen binnen kwamen door het weer, tja.. volgende keer de toegangsprijs verhogen ;-)

Dank voor je bericht terug nadat ik mijn klacht had ingediend,  hooguit 150 man is gekomen door het weer!

Echter, ben ik eerlijk en snap ik dat jullie daar niks aan kunnen doen! Dat is uiteraard ook gewoon ons risico als standhuurder.

Liefs, Linda.

We hebben je ontmoet op de paranormaal beurs en we zijn zo onder de indruk van je inzet! We willen je zeker steunen bij je doel en komen graag de 25e we verheugen ons erop je weer te spreken lieve Charly je krijgt van ons een dikke 5 sterren!

Liefs, Yvette en Gert 

Lieve Charlotte en Angie,

Ik ben zeker van de partij en toen jullie me vroegen om een referentie te schrijven, aarzelde ik geen moment!

Jullie zetten je ECHT in voor de mensen die onder het niveau moeten leven en ik kan niet anders dan vol lof over jullie praten. Niet alleen i.v.m de organisatie maar tevens voor jullie als personen!

Liefs, Quinty - Edelstenen en orgonites - 

Hi Charly!

Wat leuk dat je dit zo doet en je verhaal raakte me!

Onwijs lieve mensen met jullie hart op de juiste plek! Ik ben blij dat ik jullie heb mogen ontmoeten op de paranormaal beurs!

Liefs, Monika - Spiritueel coach - 

Nog nooit meegemaakt deze extreme omstandigheden! Maar wat hebben jullie je ingezet voor de standhouders en bezoekers! Ondanks het nood protocol enorm fijne fair gehad! Heb niks verkocht, maar het was fantastisch! De vibe was zo positief! 

Dank je Charly en Angela en team vrijwilliger van Nu&Hier! Jullie zijn toppers volgende keer ben ik er weer bij! 

Liefs Claudia en Team